5.5.12

Potjomkin II - Vice President

On tulnud aeg teada anda järjekordsest Potjomkinist. Aset leidis see juba Veebruari lõpus kuid ei olnu aega enne teada anda. Asepresident on tähtis nina ja kogu küla tuli kokku kutsuda:

 
 

Nagu ka pildilt näha on, siis kõik on kohal. Sest loomulikult on tegu ka poliitilise üritusega. 
 


Ülalpool mõned pildid ka korralduse poole pealt. See oli oma 2 nädalat protokolli kooskõlastamist.

 
Vasakul peab kõnet mama, kes on Mafinga regiooni esindaja. Paremal Green Resource esindaja. Et oleks poliitiliselt korrektne, siis naised.
 
Kõnet peab Tansaania asepresident.
  
Tervitatakse valgeid ettevõtjaid.

Nüüd siis milleks asepresident meid külastas. Eks ikka selleks, et sisse õnnistada uue saeveski hoone. Alloleval pildil tahvli avamine ja tahvel ise. 
  


Saeveski avamise (kui ükskord ka see tuleb) siis jätame kellegi teise hooleks...ega poliitilises võimuahelas kedagi ülevaltpoolt ei ole võtta peale ühe mehe.

Kes on Tansaania asepresident?

H.E Dr. Mohammed Gharib Billal
Pikkust oma 165 cm (see valge mees pildil on 210 cm). Pärit on ta Zanzibarilt ja Tansaanias on traditsiooniks, kui president on Tanganikast (mandri osa) siis asepresident on Zanzibarilt (või vastupidi). Kuna tegu endiselt tegelt liitvabariigiga. Hariduselt on ta tuuma füüsik (Tansaanias seadused on ettevalmistatud, et ehitada tuumajaama, kuid miskipärast ei ehitata). Ning ta räägib vabalt vene keelt... (mõelge ise ajaloo peale).
Samas ta CV ( http://en.wikipedia.org/wiki/Mohamed_Gharib_Bilal ) ei viita nagu sellele, et ta oleks NSVL'iga seotud...elagu poliitika ja ajalooline tõde!





Posted by Picasa

1.5.12

selle aasta mesilaste kord

Ikka ja jälle käib elu mesilaste vahel.Kui mett ka saaks... Elektrikilbist ei saanud, seal olid kõik kärjad tühjad, isegi hauet polnud sees.
Palgisorteeri mõõdikuruumis ei saanud enne vahetada lasereid, kui kaks päeva (ööd) oli tehtud tugevat putukatõrjet. Vahetamise ajalgi oli kärbsemürk käepärast ja leidis peioodiliselt ka kasutust.
Täna siis tulen mina Mafingast ja keset lagedat ja päikesepaistet järsku selgest taevast hakkab sadama jämedaid piisku.Järgmisel hetkel mõistsin, et ega ikka ei tule selgest taevast vihma mitte.Sõitsin suurest mesilassülemist 100-ga läbi.Aga selleks ajaks oli esiklaas juba läbipaistvuse kaotanud.Tõmbasin vee peale ja klaasipuhasti ka, et kähku maha pesta enne kui kuivada jõuab.No muidugi sai siis vesi otsa.Nagu seda vähe oleks olnud. Koju jõudes oli juba kleepekas korralikult kuivanud ja üritasin maha pesta, aga kas sa siis pead saama seda teha.
Hommikul leidis üks sülem uue kodu minu räästa all, kus varemgi olid mesilased elanud. No ju nad siis tulid kas mee lõhna peale, võõraste mesilaste lõhna peale või surnud mesilaste lõhna peale autot vallutama.Igatahes mind sinna ligi ei lastud.Alustasin siis aknapesuvedelikuga kaugemalt ja peletasin nad eemale.Korralik kollane jama oli ikka mööda klaasi laiali määritud.
Saaks kuidagi need mesilased ära kodustatud, aga vist aafrika mesilast ka ei saa kodustada.Seega ostan ikka poest Mufindi mett.