15.8.09

Golf

Täna oli järjekordne ajalooline päev.Mängisin esimest korda golfi. Pidevalt õnnestus jääda toppama põõsastesse ja liivaaukudesse. Vahel tuli mõni löök välja päris professionaali tasemel.Millest see sõltus, vot sellest aru ei saanud. Enamus lööke läksid sügavale maase, nagu oleks golf mingi mullatöö.
Mäng venis nii pikale, et lõpuks ei näinud hämaruses , kuhu pall lendas.Õnneks olid kaasas kohalikud mustad poisid, kes tassisid golfivarustust ja oma kogenud silmaga nägid, kuhu järjekordne õnnetu pall maandus. Mul polnud siis muud teha, kui poisi järgi käia. Kuid varsti läks veel pimedamaks ja ma ei näinud enam pimeduses seda musta poissi, kelle järgi pidin käima.
No igatahes on esimene mäng tehtud ja loodan , et see ei jää viimaseks, kuigi siin on muud huvitavat ka teha.

14.8.09

töökoja ümbrus

Pildil on mingi masin.Suur korsten küll,


aga katlamaja see vist ei ole.


Kui kohe keegi käsi külge ei pane, siis kaob


ka suunatuli porilaua pealt ära ja siis pole selle


vahva asjaga enam midagi peale hakata.







Valges kitlis on tractor-doctor. Kas tegemist on veel reanimatsiooni arstiga või käib juba lahkamisprotseduur?

teisel poolkeral


Me asume teisel pool ekvaatorit, kui Eesti poolelt vaadata .Et oleme maakera kuklapoolel, sellest annavad tunnistust mitmed loodusnähtused.Päike tõuseb ikka idast, aga hakkab liikuma taevavõlvil vasakule. Kas siin "päripäeva suund" tähendab vasakule liikumist, ei ole veel selgeks saanud. Aga ka saepurutsüklon töötab siin vastupidi, puistates puru välja ülevalt(Eesti poolt vaadates siis alt) ,nagu juuresoleval pildil näha on. Eks puru otsib edasi ise tee laoplatsile.

11.8.09

Saeveskist seest...


Siit siis üks pilt saeveskist seest. Kui valvuritel öösel külm siis tehakse tuld. Küsimus, miks see saeveski pole kunagi maha põlenud on endiselt ebaselge...

Tuleohutusest pole aimugi
Kuivaperioodil pole ka vett ei puus sees ega kuskil mujal...
Ometi 30 aastat saeveski olemas nagu muiste...
Posted by Picasa

10.8.09

rehvipink


No nüüd lõpuks jõudis see rehv ka rehvivahetusse.No natuke oleks ikka veel saanud kasutada, sest muster ju päris korralik.Vist on rehve nii laialt käes, et sellist pilti teha saab.See ei ole lavastus.See on ikka kusagilt alt võetud.
Aga nagu näete, on meil päris arvestatav rehvipink , hoolimata mõnest muust töövahendis.