9.9.11

Peamasinate kohad loodis!

   
Vasakult paremale: R200SE koht, VK 450 koht, Valonkone teise nurga alt ja NS200...
Posted by Picasa

Välismaa komm!


Ostsin mina Soome laevast endale välismaa kommi ja unustasin arvutikotti. Nüüd avastasin, et võtaks ühe! Ütle veel, et Tansaania hiired ei taha välismaa kommi. Samas augu olid sissenärinud kuid ühtegi kommi ei olnud näksanud - tubli Soomlased, lagritsat suudate vaid teie toota ja süüa.
Posted by Picasa

6.9.11

Elekter ja töömehed!

Usin ehitamine käib! Alloleval pildil mehed arutavad asja.

Järgnevatel siis elektri ootel. Vasakulpool elektrikilpide ruum ja paremal pool alajaam ise. Kõik on kohal kuid ühendatud ei saa...viimane lugu tarnija poolt oli. MRU (Main Ring Unit) saime, kuid näed kaitsmeid ei ole... Kuna olen piisavalt kaua Aafrikas olnud siis ei hakanud küsima, kas te enne tellimist/paigaldamist läbi mõtlesite, kust kuhu vool läheb ja kas kõik jupid on olemas?

Noogutasin mõistvalt ja ütlesin, et kas juba tellitud ja millal saab. Oh nad vaesekesed ei teagi veel, et meil seekord korralik leping sõlmitud ja üks "valge" kavatseb seda ka rakendada. Viiviseid täies ulatuses. Siin ollakse harjunud, et kui tegin töö ära siis saan tasutud... Kuid minu küsimus, et mis tähtajaks? saab olema neile uus...

Seega käin objektil, küsitlen, kogun fakte, kel mida puudu ja siis kui saab voolu sisse ja TANESCO poolt hekskiidetud hakkame vaidlema. See viimane vanbandus, et kaitsmeid pole, näed ei saa voolu sisse lülitada oli tore, võtsin õlle!

 

Posted by Picasa

5.9.11

Hunt Kriimsilma 9 ametit!

Täna siis sain kraanaga tõsta. Seda pole varem teinud. Ehk panen ka ise käe külge, et saeveski valmis saaks.