29.5.09

Igapäev ei ole lust ja lillepidu.

Peame siin ka ikka ise süüa tegema vahel. Eriti kui Amos kadunud on..
Siit näide meie sahvrist...oleme koguaeg tuumasõjaks valmis...


Igapäevaselt aga peame sööma selliseid asju:
Ananass ja pappaia hommikuks, lõunaks ja õhtuks...


Vahel grillime ka võileibu kaminas...!



Kuid kui Amos olemas siis saab juurvilja suppi, kukke, putru, munarulli ja ka loomaliha vahel. Pole veel kohaliku farmiga ühendust võtnud, et osta 10 kg T-kondi steaki... ! kuid plaanis...siis läheb söögi orgiaks.



Istub aknal:


Posted by Picasa

27.5.09

Ujumas

Et olime pealinnas mitu päeva, siis jäi aega ka poodides käia ja eluks vajalike esmatarbekaupu osta.Minu esmaseks tarbeks olid uued ujumispüksid. Mul oli kindel plaan minna India Ookeani ujuma.Jõudsin sinna küll pimedas, aga hotelli tuled olid piisavad.Nende valgel oli näha mööda randa kihutavad krabikesed(eelmistel piltidel) ja vees hüppavad heledad asjad.Olid need 4cm pikkused kalad või mingid vee peal liikuvad putukad, jäigi selgusetuks. Aga üle pika aja oli hea tunne küll, kui sai vette.Algas just mõõn ,nii, et tunni aja pärast oleksin pidanud käima 100m kaugemale veeni. Siis veel basseini, et kohutav soolakiht maha loputada ja nii see pühapäev lõppeski .
Squashiga on Aafrikas keeruline, sest Lääne Tansaania palli lõime ju puruks. Siis pealinnast ostsime 9 uut palli.Nii vähe seepärast, et need olid viimased.Keegi mängib ilmselt veel, sest kümnes pall oli ära ostetud enne meid. Lauatennise palle sai ka varutud ohtralt ja nende purustamiseks varustasime endid nelja reketiga. Meil on plaan panna käima Sao Hilli edetabel nii squashis ,kui ka lauatennises.

Pisike elevantsik

Teise fotoaparaadi seest leidsime ka selle pisikese vantsiku pildi.Kujutage ette nüüd, et elevant on nii pisike, et ei paista rohu seest välja.Võion rohi parajalt kõrge ? Ausalt öeldes me seisma ei julgenudki jääda ja autol oli käik kogu aeg sees, nii igaks juhuks.Mine neid loomi tea,kuidas suhtuvad .Meil oli ikka väike kõhedus sees, kui elevant otsa vaatab ,aga puurivõret vahel pole.Seekord kehtis ikka reegel, et suur loom on rahulik loom.
Nägime veel pühvleid, mingeid antiloobi suguseid sarvilisi ja sebrasid ja üksik kaelkirjak oli ka päris ligidal. Aga kui oled juba üle kuu aja Aafrikas olnud, siis jalg ei tõuse enam gaasipedaalilt nii kergelt, sest olulisemaks, kui loomade pildid , saab soov jõuda valges koju või ehk sõita pimedas nii vähe kui võimalik kuna teed on kitsad ja ootamatute löökaukudega.Teepervedel liigub loendamatu hulk inimesi jala ja jalgratastega ,helkuriks ainult silmavalged.

Maanteel

Nüüd on saanud selgeks, miks Tansaanias pidevalt voolukatkestused on.Kui ikka nii palju ahve on ,siis ju need ahvid ikka voolu ära võtavad.
25.mail Dar Es Salaamist tulles oli ahve eriti palju.Nad ei jookse eest ära ka, mille tõttu oli nii mõnigi nahk teele pargitud.

26.5.09

Ööklubi



Selline siis oli ööklubi, kus Dar Es Salaamis käisime.Kõik valge, et ikka kohalikud inimesed näha oleksid.Kujutage ette tume pimedas..

Kiire pilt koduteelt...

Päris kõhe tunne oli kui see väike elevant meid lihtsalt vahtis tee pervelt.
Mikumi rahvuspargis (jääb koduteele ette Dar - Sao Hill = 8 tundi) on nee loomad väikesed...kahjuks fotolt pole hästi näha kuid jalgevahel tal veel üks väike elevantsik ringi vantsis...


Posted by Picasa

25.5.09

tillukesed sisalikud

Siin paar pilti sisalikest, kes kärbseid jahivad
Ka üks ilma sabata isend jäi ette, mis tõendab, et ikka on tõepõhi all selles jutul, et sisalik jätab saba maha , kui kiire on põgenemisega.Väljas seinal ronis 4 sellist ,kes pidasid jahti kärbestele


Merel


Eile unistasin merele minekust ja ennäe-täna olengi merel.Õhtuks küll lasti vesi ka sisse, siis käisin ujumas .Puhta põhimõtte pärast, sest India ookeanis pole küll enne ujunud.

Kui mina Aaduga mere äärde jõudsin, oli vesi juba välja lastud.Nii me siis jalutasime mööda merd nagu Jeesuslapsed paati kaema.Tundub, et paat oli nii puhas ja ilus, ei kala haisugi, et see vist seisab seal lihtsalt miljöö loomise eesmärgil.

Krabi

Selline see pisike vilgas krabi on.suuremaid võib näha restorani taldrikul.see isend oli pugenud tühja teokarpi

Krabi

Selline see pisike vilgas krabi on.Suuremaid võib näha restorani taldrikul.see isend oli pugenud tühja teokarpi.

24.5.09

Mediterraneo hotell/restoran

Eile, kui unistasin merele minekust, loksus India ookeani laine vastu seda betoonrinnatist.Täna hommikuks oli meri taganenud kaugele ja paljandus merepõhi, kus kees vilgas elu.Pisikesed krabid kimasid uskumatu kiirusega mööda liiva .
See postidest koosnev klaashoone on hotelli restoran.