8.8.09

zongshen 125 ja Imre

kes saab enne üle jõe

mootorratastel Aafrika sügavustes




Selleks nädalavahetuseks hankisime saeveski tsiklid enda kasutusse.Käisime siis mööda kohalikke metsateid loodust vaatamas.Lõpuks jõudsime golfiklubini välja.Seal sõime lõunat ja siis sõitsime tagasi.Nüüd juba mööda maanteed gaas põhjas.Tegime ka kiiruskatset kohalikul Ngwazi lennuväljal.Aga mida sa katsetad, kui mõõta ei saa, sest Aadu rattal spidomeeter ei tööta ja minu oma läks peale 80km/h kiiresti teisele ringile.Selge , et üle 120 kiirus kuidagi olla ei saanud.Teed on muidugi kohutavalt tolmused.Lahtist tolmu kohati 10 cm , milles saab siis mütata nii, et silmad keelduvad lõpuks avanemast.Eks siis mõned meetrid sai sõidetud kinnisilmi.Nüüd olime ka ise kohalike rollis selles mõttes, et kui veoauto vastu tuli, siis tsiklimees pidi kõrvale tõmbama.Ma küll arvasin, et saan täpselt sõidetud kraavi serval, aga pärast veoautot oli tolm nii tihe, et kitte midagi ei näinud ja keerasin kraavi .Kui tolm hajus, siis jätkasime.

7.8.09

Majad kerkivad


Siin siis tulevad 6 ridamaja. Kus siis saab ka vaade olema...üle oru ja istanduse. 2 kuu pärast peaks valmis olema.
Posted by Picasa

6.8.09

Mida Aafrikast õppida!



Kuidas konteinereid laadida...
Kes on enne laadinud saab aru, mida siin tehtud on.
Posted by Picasa

5.8.09

Paatidest


Loomulikult, et porjetama saada pidi ikka enne tööd tegema ja paadi korda tegema. Siin näha Imre tegutsemas kuiv dokis (alt tsipa mudane).
Kahel teisel pildil kohalikud mehed oma "haabjaga" - ilmselt kohalikel meestel pigem "eukalüptja" ringi ajamiseks ja kala püüavad.

Muuseas Indrek, siin on head kalaveed...plaanin tuua siia endale mingi spinna, et lõhet pidi saama järvedest...ja "bas" ja muud teada tuntud kalad :)
Posted by Picasa

Imre õpilane!



Kui nüüd vaid Imrel lubataks, siis sellele tüdrukule ta õpetaks purjetamise selgeks. Tüdrukutele purjetamise õpetamises on ta vilunud...peaks kaks tuulepead ettenäidata olema!

Antony, if Imre hade chance he would teach to this girl a bit sailing!
Posted by Picasa

2.8.09

Purjetamas



Wayfarer, kahemehe paat.,
millega täna sõitmas käisime:


pikkus 4.83 m


laius 1.85 m


süvis 0.2/1.17 m


kaal 169 kg


groot 8.83 m2


jib 2.78 m2


spinnaker 13.5 m2


Jahiomanik Tony jagamas näpunäiteid.









Antony ja Aadu aktsioonis.
























Selline näeb välja Mufindi jahtklubi järve poolt vaadatuna.