18.6.10

2012 Jalgpallistaadion


Aastal 2012 pidi tulema Ukrainas jalgpalli EM(vist).Uus staadion peaaegu valmis.Sai seda kaeda väljastpoolt ja seest ka. Kohvik täiega valmis ja juba suurel ekraanil Kreeka-Nigeeria mäng käimas.

15.6.10

Pilte Kiievist







Et Kiievist läbi lennates jäi aega kahe lennu vahele 6 tundi, millest 1 tunni sõid passikontrollijad ära, teise tahtsid ära süüa järgmisele lennule registreerijad, siis oli mul tugevad 3,5 tundi, et minna linna peale tuuritama.
Linn asub ise lennujaamast poole tunni autosõidu kaugusel .Asub Dnepri jõe kahel kaldal.Üks on mägine kõrge kallas, teine madal on tasane.Jahtklubi nägin kaugelt, aga sinna saamine pidi olema raske ja ei hakanud aega raiskama väravast sisserääkimise katsetamiseks.
Kesklinnas on lisaks kloostritele ka Zolotoje Vorota taastatud, andmaks ülevaadet, milline nägi välja Kiiev oma õitseajal. Kiiev on päris ilus linn oma mitme miljoni inimesega.Enamus neist elab aga kaks-kolm korda kõrgemates "Lasnamägedes". Äärelinnades kohtas ka eramaju, mis olid kindlasti meie mõistes suured.Üldine ilme on et linn on korras ja hoolitsetud.