2.9.09

Reaktiiv mehe sugulane ja tunneli mees



Loodan, et kõik olete näinud filmi, kus mees lendab ringi reaktiiv mootor seljas ja kiiver peas. Samal ajal kiivri küljes väikesed tiivad - (mingi usa film). Afrikas selline mees olemas, kuid ei lenda, sõidab 7 kw "pilliga" ja tiivad kiivrile on teinud ise visiiri klaasist.

Ehk peedist pesumasinale trumli tegemine on siin tavaline.


Selline masin meil siis postide impregneerimisest. Kuna polnud kunagi impregneerimise tünnis sees käinud siis sai nüüd ära käidud ja linnuke kirja. Kirjutage ikka kommentaari, kas sina oled impregneerimise tünnis sees käinud?

Vahemärkusena käisin Sansibaril - seisin 10 minutit lennujaamas lennukist väljas vahemaandumise ajal, siis käisin sama lennu puhul ka Selousi game reservis, Mikumis gamereservis, Ruaha gamereservis, kõigis korraks ikka lennukist välja, et saaks ikka punkti kirja - käidud - loomad ka siiberdasid maandumisrajal seega need ka nähtud - nüüd saab rahulikult siin metsas tööd teha!
Posted by Picasa

Saeveski elust veel


Infoks üks pilt ka siis ikka saemtarjeli koorma tegemisest. No kui vaja saab veel naelutada otsa natuke profiil lauda. Samas ei ole siin elu nii trööstitu midagi. Keegi andis korralduse (teadmata kes) ja postid värviti värviliseks...nüüd minul igatahes läheb ikka hommikul tuju heaks kui saeveskisse lähen ja selliseid värvilisi ridu näen.

Juba ükspäev jäin mõtlema, kes selle posti värvid valis? Keegi igatahes vaatab ringi siin saeveskis ka peremehe/perenaise silmaga. Me ei tea kes...kuid eks uurime välja ja äkki saab paremini kasutada.
Posted by Picasa

Hart wood ja Sap wood


Vaatamata mu eelmisele teatamisele, et männil (elliota & patula) ei ole südame materjali, kõik on elus puit siis eile õppisin, et eukalüptil on asjad teistmoodi. Seal täiesti olemas südamematerjal, mis ligniini täis ja termiitide eest kaitset ei vaja...impregneerida on vaja vaid välist kihti, mida näha ka pildidl.
See oli selline puidu meeste märkus.

Elust olust kommentaar:
Imre on saavutanud taseme, et enam ei imesta ja ei suuda leida midagi blogimis väärset...seega on tal vaja veel nahk pruuniks värvida ja "neeger" valmis. Andke nõu millega teda turgutada, et ta saavutaks jälle võime imestada asjade üle, mis on meie ümber...
Posted by Picasa