30.10.09

Kodu DAR-is:) Pildid 2




Kodu DAR-is:) Pildid 1





Sai ahvidega läbiräägitud, mõned minutid lubati pilte laadida... Ahvidel just serveri hooldus:)

Kodu DAR-is:)

Elu Dar-is kaunikest kiire olnud. Pole jõudnud vahepeal midagi postitadagi. Aga eks nüüd ole natuke põhjust, nimelt sai hotelliga hüvasti jäetud ja korterisse kolitud. Korteri otsimine võttis oma kaks ja pool nädalat aega. Selle jooksul sai nähtud nii umbes 20 erinevat korterit/maja.
Valiku osas on siin valida kas suured või ekstrasuured. Väikseid kortereid turul pakkuda pole. Ilmselt on need juba kõik kasutuses. Seega sai valitud 3 magamistoaga ja suure rõduga korter korralikus rajoonis(ei hakka täpsemalt seletama, kus asub. Kui siia satute, siis näete), juhuks kui Imre ja Aadu Dar-i tulevad, siis ei pea nad hotellis ennast halliks istuma.
Hinnad on siin ikka müstilised. Alla 2000USD/kuus pole heas rajoonis ja normaalset korterit võimalik leida. Selles mõttes osatakse siin raha küsida ja kellelt siis ikka, kui mitte valgetelt(msungu'delt). Tänase postituse üks põhjus on ka see, et korteri puhtuse eest vastutav Miriam(pildil) lõpetas oma päeva kiitusega ja selle tulemusena sai teha korralikud(loe korter on puhas) pildid.
Ahjaa, peaaegu pidin unustama - elektrit ostetakse siin maal ette... Lähed LUKU'sse(elektrimüügi putka), annad raha ja saad vastu papist magnetkaardi ning siis kodus lükkad selle oma arvestisse ja kilovatid jooksevad kenasti masinasse. Jääb üle ainult kord nädalas arvestinäitu vaadata ja vajadusel uus kogus kilovatte putkast tuua:) Jääb ainult loota, et kilovatid putkas otsa ei lõppe:)

Tundub, et täna pilte üles ei lae - 1h proovitud - muutusteta. Ahvid on neti ära kurnanud. Aga homme uus katse:) Niikaua kujutage ette:)