3.12.10

ehitus käib 2

Vundamendid kerkivad kui seened vihmaga.Eks vihmaperiood juba käib ka.Paras aeg tegeleda ehitustöödega.Ei tolma. Mitu inimest on vaja et käivitada ühte keevitusgeneraatorit?8 (üks peitis ennast generaatori taha, teised ei saanud üldse aru,mida ma pildistan).
Ükskord arutasime kohalike ehitajatega, et kas võtta ekskavaator või inimesed.Tuli välja et inimestega on odavam.Masina töötunni hind siin on kallis ja töökindlus pole suurem asi.Kokkuvõttes tuleb kallim.Nende vundamentide tegemise juures pole ka ühtegi kaevamise masinat kasutatud.Ikka ainult maisimootorid.



Simoni pulm (finants juht)

Käisime jällegi pulmas. Abiellumine on siin moes...tava kohaselt poiss (mees) ja tüdruk (naine) ei tohi koos elada kui ei ole abielus. Selline vabaabielu süsteem nagu meil ei kehti. Mõned pildid BLING-BLING pulmadest, kuid siinsete jaoks on see ikkagi tavaline. Kõvasti värvi ja sätendust ja pulm missugune.

  

Peaks hakkama ka saeveski ehitusest pilte üles panema. Kuna töö nüüd käib ja 30 palgitaskut valmis. Kuid paistab, et muud sündmused hetkel suuremad. Ehitada saab, sest lund veel ei saja, ei tea kas see aasta lund tulebki - tervitusi Eestimaale.

28.11.10

1 advent


Meie advent Dar es Salaami jahtklubis. See aasta vist saab tegelikku jõulutunnet, sest mingit üleküllust jõuluteemas ei ole oodata. Nagu näha ei pööra siin keegi tähelepanu jõuludele, nagu ka meie. Seega enne jõule Eestisse saabudes ja kuuske nähes peaks olema emotsioonid värsked. Mitte meedia/kaubanduse poolt ära väsitatud.

Natuke peame siin ka ise adventi nagu näete juuresoleval pildil. Hetkel +36 C ja ei mingit jõulutunnet. Õhtul võtame ikka veini ka siis ... proovime kas saame jõulutnde kätte või mitte. Kuid kahtleme Imrega selles. Pingutame.

August magab pildi tegemise ajal lõunauinakut.