26.5.10

Müstika


See pilt siin postituses on väike. Kuid loodan, et saab lingile vajutades ka suure pildi kätte (ülevaate saab vaid suurelt pildilt). Kui elada 2000 meetri peal ja sõita ringi, siis saab igasuguste müstiliste vaadete osaliseks. Siit vaade 2000 meetri pealt alumisele platoole mis on mingi 1300 meetrit. Pilved all, üleval ja vahel. See on ka põhjus miks Unilever siin teed kasvatab...kuna tee põllud on pilvede sees siis tee lehed ei kuiva puu peal ära. Hiinas ka kõige parem tee ikka mäenõlvadel. Head nautlemist. Autoga sõites ka vahel tunne nagu lennukis, läbi pilvede.
Posted by Picasa

25.5.10

Добрый день...


Добрый день - niimoodi alustas minuga vestlust meie yardi külastanud 2 tärni kindral. Tuli välja, et härra on 75-76a Nõukogude Liidus koolis käinud ja hiljem 90ndatel lisaõppustel osalenud. Teadis väga hästi Eestit ja umbes kolmas küsimus oli selline: пить вино и там ja lasi pöidlaga vastu kurku nipsu samal ajal....! Vastasin: Да, пиом! Ühesõnaga, sai natuke vene keeles juttu ajada Tanzaania kõrge riigitegelasega ja meenutused Nõukogude Liidust olid ka täitsa võrreldavad. P.S. Pilti ta endast teha ei lubanud, küll aga sain pildi peale tema auto. Asi seegi!

Piljard - populaarne mäng!


Piljard on siin väga pop. Igas väiksemas baaris ja söögikohas on laud olemas. Ja kohalikud mängivad seda üpriski hästi. Isegi mõned mängud mänginud ja ka osad kaotanud.
Esimesel pildil on näha, kuidas piljardilaudu turvatakse(ketiga maa külge kinnitatud), keegi võib ju selle kojuminnes kaasa võtta. Ja teisel on näha laudade mitmekesisus - kui aega on, siis mõtleb ikka igasugu asju välja:)

Ehitamise kunst!

Dodomas on National Housing Corporation ehitamas kortereid, mida siis soovijatele hiljem välja renditakse. Majad ja korterid nägid iseenesest välja üsna viisakad aga tähelepanu äratas juuresoleval pildil näha olev watertower ja selle ehitamise kunst. Kõik on võimalik ära teha, kui sul on olemas puit(meile see sobib) ja inimesed.

värviline Aafrika

Veebruaris lõppes tint printerist otsa.Sai tellitud uus.No 12.märts hakkasin kasutama teisi värve, sest miskit ju vaja ikka ka paberile panna.Siis kuu aega tootsin siniseid dokumente, mai kuus tulid juba olude sunnil punased.
Täna, 25.mail saabusid lõpuks tindikassetid.
Aga valed.