1.4.12

3 aastat!

Täna, 3 aastat tagasi sai siis nina Aafrika poole keeratud.
Statistikat:
2009 - 178 postitust
2010 - 96 postitust
2011 - 71 postitust
2012 - ...

Ehk see näitab, mis tempoga võime imestada kahaneb. Ega Aafrika ei ole muutunud, ikka meie. Ehk "You dont change Africa, Africa will change you".
ja 3 aastaga on see lause muutunud "I need Africa more than Africa needs me!" .

Mingi hetk proovin leida aega ja kirjutada, mis 3 aasta jooksul meie seisukohtadest muutunud on. Saeveskit, mida me käivitma tulime ei ole veel käima saanud, kuid on tehtud palju muud ja saeveski peaks ka selle kuu lõpuks käima saama.

Hetkel tundub küll, et 3 aastat ja 1 kuu saab olema reaalne aeg...kuid puhtalt kogemuse pealt, küll Aafrika veel üllatab ja mõne takistuse välja mõtleb.

WELCOME TO TANZANIA!

Sellega peab kohanema..."tee" on Aafrikas auklik, märg ja LÕPMATU! Liigub see, kes suudab ja tahab...



Taseme vahe!

Käisime muuseumis. Muidu, nagu muuseoum ikka, kuid siis oli sinna ka uhkusega pandud moodsad saavutused. Soovitan vaadata pilti ja lugeda teksti. Võtits natuke tummaks...
 
Ja peale mõtlemist tekits küsimusi, et millega me siin tegeleme juba 3 aastat. Hüppame üle oma varju? Kuid enda lohutuseks võin öelda, et riik ei ole ka ühtlase tasemega. On ikka arenenumaid ja vähem arenenumaid regioone, inimesi, ettevõtteid ja valitsejaid. Kuid ikkagi...5 kw puhtalt käes...vist ei ole Eestis enam eramajagi mida sellise võimsusega käitada.

Siis ka muuseoumi pilti kohalikust HEHE kunnist kes 19nda sajandi lõpus hoidis sakslased turmtule all ja ei andnud võimu käest. Kuid just enne 20ndat sajandit said Sakslased ta pea kätte ja viisid trofeena Saksamaale. 1954 toodi siis pea saksamaalt tagasi ja nüüd kes soovib võib seda vaatamas käia...ei hakanud piltti panema. Surnu pealuu nagu pealuu ikka! 


(Sakslased ei ole barbarid...!)
Posted by Picasa