28.10.11

Kuivati viimistlemine

 

Kuivatil teha veel tööd ca 2-3 nädala jagu ja võime hakata avamispidu pidama. Samas sõltub see avamine umbes 3 asjast, millal viimases mootorid tollist kätte saab? Trahvo käivitamisel imelik heli, millal parandajad tulevad? Kui siis kõik jupid kohal ja vool ka päriselt olemas, vot siis...

See, et me mõniaeg tagasi teatasime, et vool on olemas oli enamvähem õige. Siis tehti küik korda ja 1 Mw trahvo ongi korras. Kuivatil on ikkagi oma trahvo ja seda ei käivitatud, kuna mõned juhtmed olid puudu.

Nagu Aafrikas ikka tehakse üks asi korraga. Nüüd käivitasime...ja vaja uut asja remontima hakata. Hea, et tarnijale pole raha makstud. muidu me näeksime vaid und sellest remondist.

 


Peale üleval olnud tegevuste tegemise on jäänud vaid üks asi teha. Kutsuda itaaliast tehnik käivitama. Millal tal vaba aega on?

Samas usume kindlalt, et 2-3 nädalapärast töötab.

Jõudu meile! Õues vasstik palav!

KAS USU JA REAALSUSE VAHEL ON SEAOS?

Kerkib enne vihma

  
Meil oli unsitus umbes aasta tagasi, et saeveski saab katuse alla enne uut vihmaperioodi. Kuid nagu Aafrikas ikka kohaneved meie unistused, mitte Aafrika. Samas oleme ikkagi seal maal, et Imre jookseb juba kuu aega saeveski mehaaniliste töödega mööda lõpusirget. Ligtsalt vähe pikem lõpusirge.

 
Hetkle siis unistus, et läheb tööle Jaanuaris. Need postid, mis on liini ümber hakkavad katust hoidma. Pooled veel puudu...kuid on lootust. Vihmaperiood on umbes 3 nädala kaugusel, kuid selle ajaga küll katust peale ei saa. Fermid ilmselt saab paikka. Kuid kõik suured ja väikesed tõsted on tehtud nig varsti peab Hekotek tulema ka kinnikeevitama ja joondama. Siis läheb elekter ja hüdraulika.

Posted by Picasa

27.10.11

Eestlased

Tähelepanelik vaataja leiab seekord minu hoovist Eesti numbriga auto koos selle juhiga.