1.8.09

Meid luuratakse iga nurga peal


Seda peame me jooma...

Ngwazi lennurada


See siis viimane , viies maandumine reedel Ngwazi järve kõrval.Kahel pool on näha teeistandused. Mururada oli suht sile ja ei tolmanud, nagu safarikeskuste juures olevad rajad.



Ruaha rahvuspargist edasi lendasin veel väiksema lennukiga.Lennuki ees on näha ka mootoriga ratas, mille abil siis lennuk rajale ruleeriti. Aga loomad on targad.Näiteks elevandiema ajas pisikest vanti londiga nügides lennurajast eemale, kaelkirjakud olid ka ilusti 20 m kaugusel ja ei tikkunud rajale.Aga sealt ülalt vaadates on pilt suhteliselt monotoonne ja seepärast ma neid ei teinud ka.Loomi eriti polnud näha ja kes olid jäid juba kaugele minu aparaadi jaoks.Mõned pühvlid(20 tk karjas), elevandid ja kaks kaelkirjakut.

lennusafari


Seekord tulin Dar Es Salaamist Sao Hilli kahe lennukiga(pildil esimene).Lend kujunes huvitavaks matkaks.See lennuk laeti täis igasugu toiduaineid ja tarbekaupu kohalikele safarikeskustele.Kümne kaupa olid pakitud munarestid,termoskastides oli sügavkülmutatud liha , lisaks igasugu pakke ja kaste. Maandusime siis iga natukese aja tagant ja laadisime maha osa kaupa.Samas läksid ka maha mõned inimesed ja tulid peale teised. Nii maandusime neljal korral erinevatel tolmustel platsidel. Ruaha rahvuspargis vahetasin lennukit.

31.7.09

Tootmisraport


Selline siis on tootmisraport. Igapäev hommikul pannakse mu lauale, ühest A4'st peaks saama 8 raportit. Joonlauaga rebitud ja tekst ei ole veel kordagi parandatud. Seega selline traditsioon...

Paberit hoiame kokku.
Posted by Picasa

Istandus


Sai käidud palki inspekteerimas istanduses. Kuidas kasvab ja kuidas mahasaetakse. Palgi keskmine pikkus kangesti lühikeseks jäänud... Lubati jälle pikemaid tegema hakata.

Mõned pildid ka siis juurde loodusest. Istanduse värk, ühte lanki jagub saeveskil tavaliselt kuni kuuks. Siis tavaliselt kõrvalt järgmine kuuks ajaks jne.
Posted by Picasa

27.7.09

Traditsioonid pulmas


Siit siis võike näide traditsioonist. Kuidas siis värske abielupaar peab grill kitse koos lõikama. Nagu meie torti...
Posted by Picasa

Hõissa pulmad






Pulmas oli palju hõõrutamis, tagumiku hõõrutamist. Proovin ka paar videot selle kohta üles laadida. Vaatame mis saab.





Enne pole vidosi üles saanud...
Meil siin interent nüüd kiirem. 450 kb/üles ja 1 Mb/alla.
Head vaatamist.

Veel kommentaariks, et keegi siin kehva ülikonnaga pulma ei tule:


Kuid pulmas oldi nii kleitide ja kübarate kui ka dressidega.